مواد اولیه موستلا

موستلا همیشه مواد اولیه با منشأ طبیعی خود را انتخاب کرده است و منبع بیشتر آنها از مواد اولیه فعال طبیعی بدست آمده از گیاهان بوده است. امروزه محصولات موستلا ب ب بطور متوسط حاوی 92% مواد اولیه با منشأ طبیعی است. پیدا کنید که مواد اولیه فعال اصلی موستلا از کجا می آیند و مزایای آنها چیست.

 

آووکادو

گل آفتاب گردان

لوپین

کره شی آ

آلوئه ورا

 

ووکادو

منبع

درخت آووکادو جزو درخت های گلدار طبقه بندی می شود و بطور متوسط در حدود 10 متر با برگ های بیضی شکل سبز تیره رشد می کند. میوه آووکادو به شکل گلابی است. آنها گاهی اوقات تا چندین ماه بدون اینکه کامل برسند روی شاخه باقی می مانند. تنها زمانی که چیده می شوند گوشت میوه ترد و لطیف می شود. زیر برگ سبز و ضخیم آن یک هسته بزرگ وجود دارد که با گوشت میوه نرم، پرچرب و معطر احاطه شده است و در غذاهای بسیاری استفاده می شود- هم شیرین و هم شور.

بیش از 10،000 سال است که این میوه در امریکای مرکزی (جائی که منشأ بوجود آمدنش است) مصرف می شده است و از نظر بسیاری از مایاها و آزتک ها بعوان سمبل زندگی مقدس است. آنها در رژیم مردم امریکای مرکزی بسیار محبوب بوده است و بخاطر خصوصیات آرایشی و داروئی اشان شناخته شده اند: آنها  برای رطوبت رسانی به پوست و حفظت از پوست و همچنین تغذیه مو و بهبود سیستم گوارشی و پائین آوردن تب استفاده می شدند. 

برای بار اول آووکادو در قرن 16 توسط فاتحان اسپانیائی به اروپا وارد شد، و از همان ابتدا بنام گلابی های آمریکائی معروف بود. اگرچه، 400 سال قبل هم آنها در فرانسه استفاده می شدند. آنها در دهه 60 در منو (لیست) فرانسوی ها ظاهر شد و تا دهه 80 بطور گسترده مورد پذیرش همگان قرار نگرفت. در همان زمان، دانشمندان کشف کردند که آنها مزایای بسیار زیادی برای پوست دارند. و آنها در حال حاضر یک ماده اولیه مهم هستند که در مواد آرایشی استفاده می شدند. 

 

مزایا

آووکادو بعنوان یک منبع عالی از ویتامین ها، مواد معدنی، و اسیدهای چرب اساسی شناخته شده است و برای انواع پوست های حساس و آسیب پذیر مزایای فراوانی دارد. محققان ما مواد اولیه متعددی را از آنها استخراج کرده اند که همگی آنها خصوصیات فوق العاده ای دارند:

- آووکادو پرسئوس: آووکادو پرسئوس یک ماده اولیه فعال متحد کننده است که در فرمول جدید موستلا ب ب استفاده می شود و بصورت فعال به گسترش و بهبود سد دفاعی پوست کمک می کند و سرمایه سلولی پوست بچه ها را نیز حفظ می کند و بعنوان یک سپر دفاعی عمل می کند. آووکادو پرسئوس یکی از مواد اولیه فعال مشابه بیولوژی است: در تعامل کامل با پوست کار می کند و اثربخشی و نهایت تحمل را با هم ترکیب می کند.

- قند های آووکادو به تسکین پوست های با آستانه تحمل پائین و حساس در سه سطح کمک می کند: آنها پوست را بازسازی می کنند، نقش آن را بعنوان سد دفاعی پوست حفظ می کند و از بدن در برابر استرس های خارجی  محافظت می کند (اشعه های UV، باد، سرما، آلودگی و غیره .)، آنها آستانه تحمل پوست را تقویت می کنند و به به حداقل رساندن رسک یا خطر عفونت کمک می کند. و در این فرایند، آنها انواع پوست های حساس تر و آسیب پذیر تر را در اسرع وقت و طولانی مدت تسکین می دهند.

پپتیدهای آووکادو پوست را تغذیه می کند و همچنین هر گونه تحریک و حساسیت را تسکین می دهد. خصوصیات آنها بخصوص برای پوست مادران جدید و زنان باردار  که باید با کشیدگی سریع پوست خود در دوران بارداری کنار بیایند مفید است.

روغن آووکادو پوست را نرم می کند، آن را رطوبت رسانی می کند و از آن در برابر رادیکالهای آزاد محافظت می کند. موستلا آن را انتخاب کرده است برای خصوصیات ضد آفتاب بودنش در روغن ضد ترک موستلا 9 ماه و روغن ماساژ موستلا ب ب.

آووکادو پرسئوس، قند آووکادو و پپتیدهای آووکادو همگی مواد اولیه فعالی هستند که منحصراً به لابراتوارهای اکسپنساینس تعلق دارند.

 از مزایای آووکادو در محصولات موستلا لذت ببرید.

 

محصولاتی که حاوی قندهای آووکادو هستند

محصولاتی که حاوی پپتیدهای آووکادو هستند

محصولات حاوی روغن آووکادو

محصولات حاوی آووکادو پرسئوس

ژب پاک کننده استلاپروتکت

شیر بدن استلاپروکت

کرم صورت استلاپروتکت

 

ژل لاغری بعد از زایمان

کرم ضد ترک دابل اکشن

کرم آرامش بخش پا

کرم ترک بارداری اینتنسیو اکشن

کرم مرطوب کننده بدن

کرم فرم دهنده سینه

بالم شیردهی 

اسپری افتر سان

اسپری ضد آفتاب با حفاظت بسیار بالا
لوسیون ضد آفتاب با حفاظت بسیار بالا
روغن ماساژ
روغن ضد ترک

شامپو بچه
فوم شامپو مخصوص نوزادان
شیرپاک کن
فیزیو ب ب
ژل پاک کننده به همراه کلد کرم

لوسیون بدن کلد کرم
صابون ملایم به همراه کلد کرم مغذی

شامپو سر و بدن 2 در 1

بالم تسکین دهنده و آرامش بخش

کف حمام

شاداب کننده پوست

کرم صورت هیدرا ب ب

لوسیون بدن هیدرا ب ب

 


بالا

گل آفتاب گردان

منبع

گل آفتاب گردان یک گیاه سالیانه از تیره گل مینا یا آستراسه است. در فرانسه اسم آن به مفهوم چرخیدن با خورشید است بواسطه عادت جالب آن که روی ساقه خود به طرف خورشید می چرخد.

از گل آفتاب گردان آمریکای شمالی نشأت گرفته که بیش از 4000 سال پیش توسط سرخپوست های ایرانی استفاده می شده است.  سرخپوست ها از قبل می دانستند که چگونه از دانه های آن روغن استخراج کنند و در پخت و پز، پوست و مو از آن استفاده کنند. در قرن 15 توسط فاتحان اسپانیائی آورده شد و به سرعت در سراسر اروپای غربی جائی که الان مرکز و منبع سه روغن غذائی اصلی است (روغن زیتون و کلزا) گسترش پیدا کرد.

با رنگ زرد طلائی، روغن آفتاب گردان بوئی شبیه به فندق از خود متصاعد می کند و طعم ملایم و خوشایندی دارد. در پخت وپز بسیار استفاده می شود و همچنین خصوصیات آرایشی بساری نیز بواسطه ویتاین E و اسیدهای چرب اساسی بدون آنتی اکسیدان، خاصیت تغذیه کنندگی و بازسازی کنندگی اش دارد.
 

آثار سودمند

دیستلات روغن آفتاب گردان از طریق دیستالیسیون مولکولی- یک فرایند انحصاری از لابراتوارهای اکسپانساینس-  خاصیت غذائی روغن آفتاب گردان بدست می آید. این عصاره غنی از خالص ترین عناصر روغنی  قابل صابونی شدن. بوسیله تیم های تحقیقیاتی لابراتوارهای اکسپانساینس فراهم شده است، آثار سودمند دیستلات  روغن آفتاب گردان قابل توجه هستند.

با تحریک بیوسنتز لیپیدهای اپیدرم، آن پوست را تغذیه می کند و عمل دفاعی آن را در برابر عوامل خارجی مضر حفظ می کند. بواسطه خصوصیات نرم کنندگی و ضد التهابی آن، به سرعت احساس آزردگی برطرف می شود و پوست بسیار خشک بازسازی می شود. بنابراین یک ماده اولیه برای محصولات مناسب پوست های مستعد آتوپیک است.

 

دیستلات روغن آفتاب گردان یک ماده اولیه فعال انحصاری  از لابراتوارهای اکسپانساینس است.

 

شما همه خاصیت و مزایای دیستلات روغن آفتاب گردان را در محصولات پوستی موستلا پیدا خواهید کرد:

استلاتوپیا

بالم پر کننده لیپید استلاتوپیا

کرم پاک کننده استلاتوپیا

مایع پاک کننده بدون آبکشی موستلا

روغن حمام استلاتوپیا


بالا

لوپین

منبع

لوپین یک گیاه تزئینی همیشگی از تیره گل مینا یا آستراسه است. از اواخر بهار تا اواسط تابستان، گل های سفید و آبی زیبای آن با برگ های پنجه ای بصورت خوشه ای روی شاخه طویلی بوجود می آیند. آنها در ادامه دارای غلاف های درازی هستند که درونشان دانه های پهن وجود دارند که غنی از پروتئین و چربی هستند.

بطور طبیعی در منطقه مدیترانه وجود دارد، لوپین در حال حاضر در سراسر اروپا کشت می شود همچنین در افریقا، ایالت متحده و بخصوص در استرالیا، تولید کننده پیشتاز در سراسر دنیا. به مدت بیش از 4000 سال بعنوان کاه و یونجه حیوانات و همچنین بعنوان کود سبز نیز بخاطر ظرفیتش برای بهبود خاک استفاده می شده است. از قرن 19 آن بعنوان یک گیاه تزئینی و غذای انسان استفاده می شده است: دانه های آن به شکل آرد یا خوراکی در آب نمک مصرف می شوند.

خصوصیات داروئی و آرایشی آن اخیراً کشف شده است اما در حال حاضر با مطالعات علمی خوبی روی آنها انجام شده است.

 

آثار سودمند

موستلا از لوپین سفید که در منطقه غربی فرانسه کشت می شود استفاده می کند.دانه ها در ابتدای پائیز جمع آوری می شوند، وقتی رسیده می شوند و لیپید از آنها خارج می شود. پوسته خارجی آنها (یا تگومنت ها)  نیروی تازه می یابند بررای خارج کردن لوپئول، که در این قسمت از دانه بسیار زیاد است.

موستلا لوپئول را برای طیف موستلا 9 ماه انتخاب کرده است: این ماده اولیه بطور موثر بطور خاص خصوصیات جالبی برای مراقبت از پوست در طول بارداری و بعد از زایمان دارد.

با کاهش استرس فیبرهای پوست به پوست کمک می کند که برای کشیدگی در دوران بارداری بهتر خود را آماده کند و به پیشگیری از ظهور ترک های بارداری نیز کمک می کند.

تولید کلاژن خوب را بهبود می بخشد، بنابراین خاصیت الاستیسیته و لطافت پوست را افزایش می دهد.

 در انتها ولی مهم این نکته است که بواسطه خصوصیات بازسازی کننده اش به حفظ استحکام بافت های پوست پس از زایمان کمک می کند.

 

لوپئول یک ماده اولیه فعال انحصاری از لابراتوارهای اکسپانساینس است.

 

شما همه خاصیت و مزایای دیستلات روغن آفتاب گردان را در محصولات پوستی موستلا پیدا خواهید کرد:

ژل لاغری پس از زایمان

کرم ضد ترک دابل اکشن

کرم آرامش بخش پا

کرم ترک بارداری اینتنسیو اکشن

کرم مرطوب کننده بدن

کرم فرم دهنده سینه

بالم آرامش بخش شیردهی


بالا

کره شی آ

منبع

یک درخت مقدس در بیابان های غرب افریقا که اسم آن به مفهوم زندگی است، درخت کاریته آفریقائی که البته قابل کشت نیست: تنها در مناطق وحشی رشد می کند. ارتفاع آن به 15 تا 20 متر می رسد، و طول عمری در حدود 3 قرن دارند اما پنجاه سال طول می کشد تا کاملاً گل دهد.

میوه بیضی شکل آن شبیه به آجیل یا مهره های بزرگ سبز تیره هستند. آنها در طول مدت تورنادو یا گردباد (از ژوئن تا سپتامبر) رسیده می شوند و به زمین می افتند جائی که جمع آوری می شوند. در وسط آنها بادامی وجود دارد که مواد چرب و ویتامین ها از آن خارج می شود.

وقتی پوسته و گوشت آن جدا می شود، این بادام ها تحت فشار و حرارت قرار می گیرند تا بدین ترتیب کره نرم و کرمی از آن خارج می شود. از سنگال تا نیل، خصوصیات ترمیم کنندگی فوق العاده این مرطوب کننده طبیعی هزاران سال است که شناخته شده است. مادران افریقائی بطور سنتی از آن برای پیشگیری از آزرده شدن پوست بچه ها استفاده می کنند.

 

آثار سودمند

خصوصیات باورنکردنی کره شی آ در حال حاضر با علم  کاملاً شناخته شده است و همه آثار سودمندی را برای شما در محصولات مراقبت از پوست خود دارد را حفظ می کند. 

بطور طبیعی غنی از اسیدهای چرب، ویتامین E و F و کره شی آ است که به شدت پوست را تغذیه می کند و خاصیت الاستیسیته آن را حفظ می کند. از پوست محافظت می کند و به دفاع از آن در برابر شرایط آب و هوائی سخت مثل باد و سرما کمک می کند. حتی خشک ترین  و حساسترین پوست ها نیز ترمیم می شوند، تسکین می یابند و نرم می شوند.

 

مزایای کره شی آ را در محصولات مراقبت از پوست موستلا پیدا کنید:

کرم صورت هیدرا ب ب

لوسیون بدن هیدرا ب ب

کرم ویتامین بریر

کرم کلد کرم صورت

استیک مرطوب کننده مغذی

بالم آرامش بخش و تسکین دهنده

کرم صورت استلاپروتکت

کرم ترمیم کننده استلاتریا

کرم ضد ترک دابل اکشن

کرم ترک بارداری اینتنسیو اکشن

بالم آرامش بخش شیردهی


بالا

آلوئه ورا

منبع

آلوئه ورا  اصالتاً از شمال افریقا بوجود آمده است و خود را با مناطق بسیاری در سیاره زمین تطبیق داده است: این گیاه همیشگی و مقاوم هر جائی که آب و هوا خیلی خشک و گرم نباشد رشد می کند. امروزه در اسپانیا، مکزیک و امریکای جنوبی بیش از سایر جاها کشت می شود.

 یک گیاه بلند قامت است که برگ های سبز و آبی با حاشیه خاردار دارد، که در وسط آن میله ای است که پوشیده از گل های زرد رنگ است. ارتفاع ساقه آلوئه ورا به یک متر می رسد و بعد از 5 سال بطور کامل می رسند. برگ های آلوئه ورا را در این زمان برای استخراج ژلاتین داخل آن جهت مصرف در داروخانه ها و مواد آرایشی می توان جدا کرد. آثار سودمند بسیار آلوئه ورا هزاران سال است که معروف بوده است:  در عهد عتیق، ژل آن قبلاً برای درمان و تسکین پوست و درمان سوختگی ها و عفونت های پوست استفاده می شده است. از زمان به بعد، همه این خصوصیات بصورت علمی ثابت شده اند.

 

آثار سودمند

در میان انواع آلوئه وراها، موستلا آلوئه ورا باربادنسیس میلر از مکزیک را با بیشترین خواص باورنکردنیانتخاب کرده است. ژل غلیظ و شفاف آن از برگ های تازه استخراج می شود و سپس بصورت خشک فریز می شود تا یک پودر خالص و طبیعی که همه اجزاء فعال گیاه را حفظ می کند بدست آید. این کنستانتره آلوئه ورا بطور استثنائی غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و آمینواسیدهاست.

با استفاده از آلوئه ورا در محصولات مراقبت از پوست موستلا، آثار سودمندی به پوست بچه می رسد. حساسیت و آزردگی پوست را برطرف می کند و پوست آسیب دیده را  با تحریک بازسازی سلولی ترمیم می کند. به شدت رطوبت رسانی می کند و حالت الاستیسیته را در پوست حفظ می کند در حالی که آن را نرم می کند و یک لایه محافظ و غیر روغنی روی پوست ایجاد می کند. این ویژگی ها آن را یک ماده اولیه غیر قابل مقایسه برای محصولات ضد آفتاب می کند.

 

مزایای آلوئه ورا را در محصولات مراقبت از پوست موستلا پیدا کنید:

دستمال مرطوب درمو سوسینگ (معطر و بدون عطر)

فیزیو ب ب

دستمال پاک کننده صورت

استلاکر برای پوسته سر

ژل پاک کننده استلاتریا

لوسیون ضد آفتاب 50+

اسپری محافظ 50+

 

Envoyer par Email